Small 
group training

Voeding

NG voedingsschema

De deelnemers aan onze trainingssessies hebben ieder hun eigen motivatie. Zo gaat de een voor krachttraining en wil de ander juist wat overtollige kilo’s kwijtraken. Het is dan ook logisch dat iedere sporter een ander soort voeding nodig heeft. 

Onze personal trainers stellen daarom een voedingsschema voor u op, waarmee u direct aan de slag kunt gaan om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Natuurlijk nemen we hierbij uw huidige eetpatroon onder de loep, zodat we u precies kunnen vertellen op welke gebieden aanpassingen vereist zijn. U kunt het gebruik van dit schema ook combineren met de handige Food app. Hier vindt u onder meer voedingstips die passen bij uw dieet en leert u meer over de bijdrage die bepaalde voedingsstoffen leveren aan uw gezondheid.

Combinatie van voedingsschema en personal training

Door de inzet van een gepersonaliseerd voedingsplan bij de personal training, kunnen we samen nog effectiever uw doelen bereiken. Ongezonde voeding slaan we zo veel mogelijk over en we zetten vol in op de kracht van gezond voedsel en de juiste voedingsstoffen. Hiermee krijgt u de juiste bouwstenen binnen voor het bereiken van het prachtige, uitgebalanceerde en gezonde lichaam dat u wenst. Overigens biedt NG u dit persoonlijke schema zowel bij de personal als bij de small group training. Op deze manier traint u op de manier die het beste bij u past en profiteert u tevens van de voordelen van de juiste voeding. Wilt u meer informatie over onze trainingen of over het gepersonaliseerde voedingsplan? Bel of mail ons dan even voor een vrijblijvende intake!

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt het NG voedingsplan in?

Wanneer u zich bij NG inschrijft voor personal of small group training, gaat dit gepaard met een excellente begeleiding als het gaat om voeding. Uit ervaring weten onze trainers dat de juiste voeding noodzakelijk is om uw lichaam nog beter te laten functioneren. Welke voeding u precies nodig heeft, achterhalen we met behulp van een aantal metingen (onder andere lengte, gewicht, conditie en spiermassa).

Volg dit advies op en u zult al snel merken dat u een stuk beter in uw vel zit. In tegenstelling tot veel andere voedingsplannen, is het schema dat u bij ons krijgt helemaal op uw lijf geschreven. U krijgt zo precies het eten en drinken binnen dat uw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Met inspirerende menu’s wordt het nog gemakkelijker om gezonder te worden en krijgt u er tevens meer plezier in. U zult zien dat uw levensstijl er met sprongen op vooruit gaat.