Small 
group training

Haal het beste uit jezelf met onze personal trainer

Het beste uit jezelf

Er zijn verschillende manieren om beter in vorm te raken, waarbij personal trainingssessies het meest effectief zijn. Deze manier van sporten combineert je sterkste punten, uitdagingen en eetgewoonten in een trainingsprogramma en voedingsschema op maat.

Op deze manier merk je al snel dat je meer kracht opbouwt, sneller gewicht verliest en jezelf energieker, fitter en simpelweg gezonder voelt.

De personal trainingssessies van NG zijn betaalbaar en gaan altijd uit van jouw einddoelen, zodat we doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze methode

De personal training-methode van NG gaat uit van jou en je lichaam. Wat wil je met de sessies bereiken en wat zijn de beste manieren om tot deze doelen te bereiken? Aan de hand van een intakegesprek en oefening kunnen onze gediplomeerde trainers een plan op maat voor je opstellen. Hierbij kijken we niet alleen naar je fysieke capaciteiten, maar zetten we ook een persoonlijk voedingsschema in dat helemaal is afgestemd op jouw manier van leven. Door juist die dingen te eten en drinken die je lijf nodig heeft, raak je nog beter in balans en kun je nog meer uit jezelf halen. Wil je ook samenwerken aan een nog betere versie van jezelf? Maak dan snel een afspraak voor een intake bij NG!

Waarom kiezen voor NG personal trainingssessies?

Het volgen van personal trainingssessies bij NG in Barendrecht heeft meerdere voordelen. 

Zo volg je de training altijd in een gezellige, huiselijke sfeer zodat je je nog meer op je gemak voelt tijdens je workout. Onze privé studio’s zijn voorzien van professionele apparatuur en trainingsmateriaal en uiteraard kun je rekenen op de professionele begeleiding van onze ervaren personal trainers. Ze zorgen ervoor dat je telkens nieuwe uitdagingen aangaat en als persoon steeds verder komt.

Small group training bij NG

Naast personal training kun je bij ons ook small group training volgen. Het principe is eigenlijk hetzelfde als bij de personal trainingssessies, alleen deel je de personal trainer nu met een aantal andere personen. Je doet deze small group trainingen nooit met onbekenden, maar juist met je partner, vrienden of bijvoorbeeld je buren. 

Zo motiveren jullie ook elkaar en kunnen jullie toch profiteren van een persoonlijke aanpak tijdens het sporten. Natuurlijk gaan we ook bij deze vorm van training eerst een intakegesprek aan om de beste workouts voor jullie samen te stellen!