Small 
group training

Small Group trainingen

Gemotiveerder sporten met NG small group training

Bent u op zoek naar een goede manier van trainen met een persoonlijke aanpak, maar vind u in uw eentje trainen net wat te saai? Dan kunt u bij NG Personal Training ook kiezen voor small group trainingen. Zoals de naam al aangeeft volgt u deze workouts in een kleine groep van maximaal 4 personen. Wie deze groep vormen kunt u helemaal zelf bepalen. 

Train bijvoorbeeld samen met uw partner, vrienden, vriendinnen of een paar kennissen en motiveer elkaar om nog meer uit uw zelf te halen. Zoals u van een professioneel personal trainingscentrum mag verwachten, worden de workouts geheel op maat gesneden, zodat jullie op de juiste manier helemaal in vorm komen.

Persoonlijk workout plan en voedingsschema

Voordat we aan de slag gaan met de small group training houden we eerst een intakegesprek. Hierin komt per persoon aan bod wat uw doelstellingen zijn bij het trainen en hoe het momenteel gesteld is met uw fysieke gezondheid. Misschien wilt u middels de trainingen uw conditie verbeteren, gewicht verliezen, meer spiermassa opbouwen of algeheel fitter worden. Onze deskundige personal trainers stellen een workout plan op maat voor jullie op en ook krijgen jullie een persoonlijk voedingsschema. 

Dit voedingsschema zorgt ervoor dat uw lijf alles binnenkrijgt wat het nodig heeft en dat overbodige zaken buiten beeld blijven. Voor het inplannen van het intakegesprek kunt u direct contact opnemen met NG. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk starten met het verleggen van jullie fysieke grenzen en de verdere ontwikkeling van jullie gezondheid bij NG.

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom small group trainingen volgen bij NG?

NG in Barendrecht biedt al ruim 5 jaar personal training en small group trainingen van de hoogste kwaliteit. Door te kiezen voor small group trainingen bij NG combineert u de gezelligheid van het sporten in een groepje met de deskundige begeleiding van een personal trainer. U kunt zo quality time doorbrengen met uw partner of vrienden, terwijl u tegelijkertijd uw conditie weer helemaal op peil brengt. 

Doordat u samen een personal trainer deelt, zijn bovendien de kosten ook wat lager. Natuurlijk krijg u ook in deze groepsvariant altijd de juiste coaching, persoonlijke aandacht en instructies tijdens de trainingen, zodat u altijd uw einddoelen behaalt. De small group trainingen vinden plaats in onze gezellige en volledig uitgeruste studio in Barendrecht. 

Kom daarom snel langs, dan gaan we samen aan het werk om jouw sportieve doelstellingen te behalen!