Small 
group training

Small Group trainingen

Over ons

NG Personal Training is een personal training studio waarbij persoonlijke aanpak en coaching centraal staan om uw doel te behalen!
De studio is ontstaan uit passie voor het begeleiden van mensen en het samen toewerken naar een doelstelling. De studio is voorzien van professionele apparatuur en trainingsmateriaal om een altijd een uitdagende workout te kunnen doen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nick Groenenboom en ben woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de fitness branche. Ik ben begonnen als all round fitnessinstructeur en later ben ik ook groepslessen gaan geven. Het werken met mensen is iets wat mij enorm aantrekt. Omdat dit in de reguliere sportscholen toch wat oppervlakkig blijft wilde ik hier meer uit halen. Ik wil echt mensen helpen om hun doelen te behalen en verder gaan dan alleen een schema maken! Om deze reden ben ik me gaan ontwikkelen tot Personal Trainer.

Inmiddels ben ik vanaf 2013 actief als personal trainer en ben ik blij dat ik deze stap genomen heb. Het echt helpen van mensen is waar mijn passie ligt. Het maximale uit iemand halen en grenzen verleggen! Het menselijk lichaam kan veel meer dan u denkt en hier wil ik u graag bij helpen! Uw doel is mijn doel. We zullen samen kijken naar een realistische doelstelling en hier zal ik een trainingsplan op samen stellen.

Tevens gaan we uw voedingspatroon goed bestuderen en kijken waar meer winst te behalen valt. Dit alles in overleg en samenspraak zodat het voor u haalbaar is en leuk blijft! Bent u bereid om aan uw lichaam en mindset te werken, help ik u met volle enthousiasme en gaan we samen aan uw doelstelling werken!

Afspraak maken

Waarom kiezen voor
NG Personal Training:

Betaalbaar
Professionele begeleiding
Gediplomeerde trainers
Persoonlijke aandacht
1 op 1 trainen in de privé studio
Op maat gemaakt voedingsplan
Huiselijke en gezellige sfeer
Jouw doelen staan centraal
Effectief en uitdagend trainen