Small 
group training

Personal training Barendrecht

Personal training Barendrecht

Veel mensen hebben er moeite mee om het lichaam te krijgen wat ze wensen, maar ook overgewicht is vaak een hindernis. Bovendien laat het resultaat erg vaak te wensen over, Personal training Barendrecht geeft je wel dat resultaat. Door een op maat gemaakt plan en een voedingspatroon ben je nog meer gemotiveerd om je doelen te behalen. Daarbij voel je dat je beter in je vel zit en gezonder bezig bent. NG Personal Training

Gezellig samen sporten

Voor veel mensen is gemotiveerd blijven om te sporten moeilijk, maar wist je dat je bij Personal training Barendrecht ook in een kleine groep kan trainen? In groepjes van maximaal 4 personen wordt er een workout gevolgd. Wie er deelnemen mag je zelf bepalen, train bijvoorbeeld met je partner of vrienden. Nog meer motivatie om je einddoel te bereiken, en het maakt het sporten leuker.

Voordelen van kleine groepstrainingen

Personal training Barendrecht verzorgt al 5 jaar kleine groepstrainingen van hoge kwaliteit. Door de keuze te maken voor groepstraining is het niet alleen gezelliger, ook betaalbaar en toch de voordelen van professionele begeleiding. Ieder persoon krijgt in de groep de juiste coaching en aandacht dat het nodig heeft. De trainingen vinden plaats in onze gezellige huiselijke studio. Kom snel langs om je doelstellingen te bespreken.

Afspraak maken

Informatie voor de trainingssessies

Voor we aan de slag gaan met de trainingen wordt er eerst een intake gesprek gehouden, hierbij wordt gekeken hoe het momenteel is met je fysieke gesteldheid. Hierbij komen je doelstellingen per persoon aan bod. Personal training Barendrecht maakt voor ieder persoon een op maat gemaakt workout plan, bovendien wordt er een persoonlijk voedingsschema gemaakt. Door het persoonlijke voedingsschema krijg je exact de voeding binnen die je nodig hebt. Overbodige voeding blijft buiten beeld. Wil je snel beginnen vraag dan nu een intake gesprek aan bij personal training Ijsselmonde.

Je leefstijl wordt gezonder

Wil je een optimaal resultaat bereiken met sporten combineer dit dan met gezonde voeding. Natuurlijk helpt een gezonde leefstijl ook mee, op beide onderdelen wordt je gecoacht door personal training Ijsselmonde. We nemen je mee in de gezonde wereld van het sporten, je lijf wordt fitter en dat voel je ook. Je zit lekkerder in je vel, je valt af en bovendien leef je veel gezonder. Twijfel je nog of sporten iets voor je is neem dan een gratis proeftraining, je zult zien en voelen wat een effect het heeft op je lichaam. Neem vandaag nog contact met ons op.
Volg ons nu ook op facebook