Small 
group training

Persoonlijke coaching Meerwede

Persoonlijke coaching Meerwede

Veel mensen beginnen enthousiast en gemotiveerd met trainen, echter na een tijd haken ze toch af wegens te weinig resultaat of het niet behalen van hun persoonlijke doel. Persoonlijke coaching Meerwede kan je helpen om je doelen te realiseren, door middel van een persoonlijk schema. Gewicht verliezen of wil je fitter worden? Samen gaan we die doelen realiseren die voor jou belangrijk zijn. NG Personal Training

Het plan van aanpak

Het is natuurlijk de bedoeling als je gaat sporten dat je de doelen behaald die je voor ogen hebt, daarom wordt er een intake gesprek gehouden. Hierin worden je doelen besproken, bovendien wordt er een plan van aanpak gemaakt om die doelen te bereiken. Persoonlijke coaching Meerwede bespreekt ook je voeding. Aan de hand van je manier van leven wordt er een voedingsschema samengesteld. Met deze aanpak blijf je gemotiveerd om de eindstreep te behalen.

Voedingsschema

Iedere deelnemer van een trainingssessie heeft zijn eigen motivatie om er aan deel te nemen. De een wil gewicht verliezen en weer een andere deelnemer wil fitter worden, bovendien is sporten gezond voor lichaam en geest. Daarom kan niet iedere sporter de zelfde voeding tot zich nemen. 

Personal coaching Rhoon stelt daarom een persoonlijk plan voor je samen. Je kunt daarmee aan de slag gaan om je doelen te behalen, met dit plan krijg je precies de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Ongezond voedsel is verleden tijd.

Afspraak maken

Samen of alleen sporten

In de small Group trainingen van Persoonlijke coaching Meerwede sport je nooit met onbekenden. Juist om elkaar te motiveren mag je zelf een groepje samenstellen van maximaal 4 personen, buren of vrienden waar je gezellig mee kunt sporten. 

In principe volgt iedereen uit je sportgroepje het zelfde traject, een intakegesprek en een oefening om te bepalen hoe de fysieke gesteldheid van het lichaam is. Het eetpatroon wordt besproken en een op maat gemaakt voedingsschema wordt voor iedere deelnemer individueel samengesteld.

Een gezonde leefstijl

Veel deelnemers aan onze trainingssessies doen dit niet alleen om gewicht te verliezen of fitter te worden. Een gezondere levensstijl draagt er aan bij dat je lekkerder in je vel zit, je voelt je eigen energieker en beter. Personal coaching Rhoon heeft zich gespecialiseerd in beide onderdelen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Je kunt ook een gratis proeftraining aanvragen om zo te beoordelen of de trainingen zijn wat je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op.
Volg ons nu ook op facebook