Small 
group training

Personal trainer Rotterdam Zuid

Personal trainer Rotterdam Zuid

Wil je snel weer lekker in je vel zitten en een gezond lichaam hebben? De trainingen van Personal trainer Rotterdam Zuid gaan daar voor zorgen. Uitdagende trainingen die gericht worden op je sterke punten, maar ook je voedingsschema wordt niet vergeten om een optimaal resultaat te behalen. 

Bovendien zul je snel merken dat je meer energie krijgt en jezelf fitter voelt. Voor iedereen is deze manier van trainen betaalbaar, gericht gaan we aan de slag om je einddoelen te bereiken.

Waarom Personal trainer Rotterdam Zuid?

Personal trainingssessies hebben een aantal voordelen, je voelt je al snel op je gemak door de huiselijke sfeer. 

De privéstudio is voorzien van professionele apparatuur en trainingsmateriaal, in combinatie met de professionele begeleiding van Personal trainer Rotterdam Zuid bereik je al snel resultaat. Niet alleen je lichaam wordt gezonder, maar nieuwe uitdagingen ga je ook steeds makkelijker aan en als persoon kom je ook verder.

Kleine groepstraining

Personal trainer Rotterdam Zuid heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het geven van privétrainingen, trainen met 2 personen is bovendien ook mogelijk. De manier van trainen is wel gelijk, alleen deel je de trainer nu met een ander persoon. 

De trainingen doe je niet met onbekenden maar met familie of vrienden, zo motiveer je elkaar en profiteer je toch van persoonlijke training. Ook bij deze manier van trainen beginnen we met een intake gesprek, zo stellen we de beste workouts samen voor je groep.

Afspraak maken

Hoe start je met de trainingen

Om te beginnen moeten we weten wat je wilt bereiken, en op welke manier kunnen we dit samen bereiken. Door middel van een intake gesprek en een oefening stellen onze gediplomeerde trainers een persoonlijk plan op. 

Er wordt niet alleen gekeken naar het fysieke gedeelte, ook krijg je een persoonlijk voedingsschema wat past in jouw manier van leven. Door te eten en drinken wat je lichaam nodig heeft haal je het maximale uit jezelf, ook komt je lichaam beter in balans. 

Alle reden dus om te om te trainen bij Personal trainer Rotterdam Zuid