Small 
group training

Fitness coach Charlois

Fitness coach Charlois

Wil je beter in vorm geraken dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. Het meest effectief is personal training. Fitness coach Charlois heeft zich gespecialiseerd in het geven van personal training. Met een op maat gemaakt schema wordt er aan je doelen gewerkt, waarbij je levensstijl niet wordt vergeten. Je merkt dat je sneller meer kracht opbouwt, bovendien verlies je eerder gewicht en voelt jezelf gezonder en energieker. We gaan gericht aan de slag om je einddoelen te bereiken.

Waarom kiezen voor personal training?

Trainen bij Fitness coach Charlois heeft meerdere voordelen, de lessen worden gegeven in een huiselijke sfeer. Je wilt je natuurlijk wel op je gemak voelen tijdens het sporten. De studio is voorzien van professionele apparatuur en trainingsmateriaal. Een zeer ervaren coach die je begeleidt tijdens het hele proces om je doelen te behalen. Er worden nieuwe doelen aangegaan omdat we willen dat je als persoon ook verder komt. Er wordt niet alleen aan je lichaam gewerkt, ook geestelijk zul je merken dat het beter en eenvoudiger wordt om je einddoel te halen.

Afspraak maken

Personal training en voeding

Om een gezond lichaam te krijgen is alleen sporten niet voldoende, je zult je eetpatroon aan moeten passen om een optimaal resultaat te behalen. Fitness coach Charlois stelt een uitgebalanceerd voedingschema voor je samen. Met het gebruik van gezonde voeding krijg je de juiste bouwstenen binnen, bovendien werken we zo effectief aan het lichaam wat je wilt krijgen. Het voedingschema wordt zowel bij personal training als bij groepstraining aangeboden. Wil je hier meer over weten? Stuur een mail of bel even voor een intake gesprek.

Personal training of trainen in een kleine groep?

Ben je sneller gemotiveerd als je met meerderen personen samen traint, maar wil je toch persoonlijke begeleiding? Fitness coach Charlois geeft ook persoonlijke begeleiding bij groepstrainingen van maximaal 4 personen. Zelf bepaal je met wie je wilt trainen, die kan je familie zijn of misschien wel je buren. Het traject van personal training of groepstraining is identiek. Ook bij groepstraining wordt er eerst een intake gehouden, op die manier bepalen we de fysieke gesteldheid van je lichaam. 

Tevens wordt er gekeken naar je manier van leven, een op maat gemaakt voedingschema wordt voor je samengesteld. Exact afgestemd op je manier van leven, we richten ons alleen op gezonde voeding. Ongezonde voeding wordt gemeden om tot het einddoel te komen, een gezond en fit lichaam waarbij jij je goed voelt.